Huiselijke sfeer vergaderen Rotterdam

 

De vergaderruimte is de plaats waar belangrijke beslissingen genomen worden die belangrijk zijn voor de werking van je bedrijf, en waar de brainstormsessies worden gehouden. De inrichting van de vergaderruimte moet bevorderlijk zijn voor de verbeelding en concentratie, dus het moet een bepaalde dynamiek weergeven die enigszins ongebruikelijk is. De kunst is om je sessies leuk te maken en je collega’s te inspireren. Zeg vaarwel aan de monotone, karakterloze witte muren, ongerepte tapijten en meubels die, hoewel comfortabel, elke vorm van originaliteit missen, zeg hallo tegen inventiviteit en warmte, door je ouderwetse vergaderruimte te verlaten transformeren en te kiezen voor een meer inspirerende ruimte. Hier zijn enkele tips om u te helpen om een vergaderruimte te vinden die je nieuwe inspiratie en vitaliteit kan geven.

 

Geen onpersoonlijke witte muren meer

Volgens wetenschappelijke studies stimuleren kleuren creativiteit en stimuleren ze individueel en teamwerk , vooral de kleur groen. Als je van plan bent om een atypische ruimte te kiezen voor je vergaderingen, dan is het tijd om een plaats te kiezen waar wat de muren wat kleur hebben. In de regio Amsterdam is er een plaats waar dit al allemaal voor jou gedaan is. De klassieke vergaderzaal heeft een huiselijke sfeer gekregen. Daarbij hebben ze voor kleurrijke accessoires gekozen die een glimlacht op je gezicht en dat van je medewerkers zal toveren nog voor de vergadering start.

 

Weg met de rode tapijten

Als er ooit een item was dat oude vergaderzalen typeerde, dan is het wel dat hopeloos verouderde beige of rode tapijt. Om de trend van ongewone vergaderzalen te volgen, heeft de vloer ook een nieuwe look gekregen. Ook de groene planten voegen karakter toe aan de ruimte.

 

Denk na over de indeling van uw vergaderruimte

De vergaderzaal is uitgerust met modern, super comfortabel ergonomisch meubilair. Daardoor zien je medewerkers de vergadering niet meer als een karwei. Een einde maken aan onpersoonlijke en alledaagse vergaderruimtes wordt steeds meer een trend. Een manier om dit te doen is om de ruimte een leuke naam te geven die aansluit bij het thema of de inrichting. Deze kleine en eenvoudige truc geeft de werkruimte direct een uniek gevoel. Je medewerkers werken graag in de rainbow room, orange room, …De mogelijkheden zijn eindeloos!

.

Vergeet de high-tech apparatuur niet

In ons digitale tijdperk blijven videoprojectoren, extra grote schermen, interactieve tablets, magnetische plakbriefjes en andere apparatuur een integraal onderdeel van een originele vergaderzaal en helpen vergaderingen soepel te verlopen.

Wil je in een huiselijke sfeer vergaderen in Rotterdam? Je zal er zeker een ruimte vinden waar jij en je medewerkers zich thuis voelen.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *