Lean IT-training Utrecht

Wil jij je ook graag verdiepen in het Lean IT en hier een training involgen, kijk dan eens bij Invensis Learning in Utrecht. Bij Invensis Learning in Utrecht kun je een trainingscursus volgen omtrent het Lean IT. Deze training wordt gegeven door hooggekwalificeerde trainers met uitgebreide ervaring in het implementeren van de Lean-principes in het domein van IT-Servicemanagement.

Als je deze training zal volgen zal je merken dat het je bedrijf veel profijt zal opleveren. De training van de Lean IT Utrecht biedt de stimulans die bedrijven nodig hebben om zich te onderscheiden in de competatieve wereld binnen de IT-sector. Wanneer je gebruik maakt binnen je bedrijf van het Lean-model zal je merken dat door de specifieke informatietechnologie de bedrijfsprestaties en de serviceniveaus enorm zullen verbeteren.

In principe kan iedereen de Lean IT-trainingscursus volgen. Enige kennis van de IT-sector is gewenst maar geen pre. De training wordt op verschillende niveaus aangeboden. Het prettige aan de trainingscursus bij Invensis Learning is, is dat je zelf kunt uitkiezen welk pakket je wilt nemen en welk cursus type je wilt volgen. Ze bieden verschillende opties aan. Je kunt kiezen uit het e-learning pakket. Hierbij gaat het vooral om zelfstudie. Je krijgt wekelijks modules opgestuurd die je moet maken. Deze worden door je online mentor nagekeken. Je krijgt hier wekelijks feedback op en zo leer je elke week weer wat meer over Lean IT. Je kunt er ook voor kiezen om een 1-1 training te volgen. Dit kan zowel online als face to face. Tijdens deze 1-1 training is er veel persoonlijke aandacht en word je nauwkeurig begeleid in je leer proces.

Ben je op zoek naar een bedrijfstraining om meerdere personen op te leiden kan dit ook.

 

Wat leer je tijdens de Lean it training

Je zult belangrijke kennis verwerken over het Lean it model en hoe je deze moet toepassen. Je zult ook meer leren over de filosofie van deze techniek en waarom deze juist belangrijk is in de IT-wereld.

Deelnemers die deze training volgen, ontvangen een hardcopy van het certificaat van voltooiing van de cursus. De Lean IT-training in Utrecht wordt doorgaans gegeven via een live klassikale modi. Dit is zowel voor een individu als groepen. Wil je toch liever 1-1 coaching kan je dit altijd aanvragen.

 

 

 

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *