Mondhygienist Rotterdam

Mondzorg is enorm belangrijk. Het wordt nogal vaak onderschat. We snappen ook wel hoe dit komt. Vaak hebben mensen een bepaalde angst om naar de tandarts of mondhygiëniste te gaan. Iemand die loopt te wroeten in je mond is natuurlijk niet het meest prettige dat je kan overkomen. Maar tegelijkertijd is het vaak wel nodig, want een schoon en gezond gebit zal veel problemen voorkomen. Handel daarom preventief en ga naar een mondhygiënist in Rotterdam.

 

Waarom kies je voor een mondhygiënist

Een tandarts bezoeken is een must. Dit doe je gemiddeld twee keer per jaar. Een tandarts doet vooral reguliere controles en pakt problemen aan die al ontstaan zijn in je mond. Het verschil met een tandarts en een mondhygiënist is, is dat de mondhygiënist preventief aan het werk gaat. De mondhygiënist voorkomt mondproblemen. Laten we eerlijk zijn, voorkomen is toch altijd beter dan genezen?

Of je nu een beugel of implantaten hebt, bloedend tandvlees of gaatjes, je bent altijd welkom bij de mondhygiënisten van MultiMondzorg.

 

Voor wie is MultiMondzorg

MultiMondzorg is voor iedereen. Jong en oud, iedereen is welkom. Kinderen zijn ook zeer welkom. Het is juist belangrijk dat het gebit een goede zorg krijgt vanaf een jonge leeftijd. Bij kinderen is het bijsturen van de persoonlijke mondhygiëne juist een must. Door de juiste behandelingen tijdig aan te bieden vergroot je de kans om gaatjes in de kiezen te voorkomen.

 

Angst? Geen zorgen, ook daar wordt rekenig mee gehouden

Sommige mensen zijn wat angstig voor de tandarts en de mondhygiënist. Dit is heel normaal en komt meer voor dan je zal denken. Bij MultiMondzorg wordt hier rekening mee gehouden. Elke patiënt wordt behandeld als een individu. Vind je het bezoek aan een mondhygiënist eng, geef dit op voorhand aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden door het inplannen van extra tijd.

 

Voorkom mondproblemen

Wist je dat iedereen naar de mondhygiënist kan gaan? Hier heb je geen officiële verwijzing voor nodig. Als je last hebt van tandvleesproblemen kan je hiervoor behandeld worden. De mondsituatie zal grondig aangepakt worden en je zult merken dat deze op den duur (bijna) volledig zal herstellen. Door de mondsituatie te monitoren en preventieve behandelingen aan te bieden zal de situatie in je mond zich aanzienlijk verbeteren. Heb je zelf al gevoelige tanden, ben je een roker, heb je een slechte adem of heb je tanden die wat los zitten? Twijfel dan niet langer en neem contact op met MultiMondzorg!

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *