NLP practitioner Utrecht

 

NLP is vooral populair in Amerika, maar ook in Europa wordt het steeds meer populair. Dit komt omdat het veel effectieve voordelen heeft die steeds meer bewezen worden. Vroeger hing er nog een negatieve sfeer omheen, maar tegenwoordig is dat veel minder het geval. Wat zijn de voordelen van van NLP practitioner zijn?

 

Je kunt zelf les gaan geven

 

Een voordeel is dat je zelf les kunt gaan geven. Je kunt gewoon als zzp’er aan de gang en mensen helpen die behoefte hebben aan NLP. En dit zijn er tegenwoordig best veel, aangezien er veel mensen zijn met een burn-out tegenwoordig. En zoals je misschien wel weet is NLP een uitstekende manier om de klachten van een burn-out te verhelpen. De kracht van NLP mag dan ook zeker niet worden onderschat en de positieve voordelen ervan moeten zeker naar voren worden gehaald. Je kunt in je eentje lesgeven, maar bijvoorbeeld ook met iemand anders. Een goede vriend wil misschien ook wel in de business, maar het kan ook dat die wil helpen als assistent. Die mogelijkheid bestaat namelijk ook nog.

 

Je kunt zelf iets met die kennis

 

Natuurlijk kun je de kennis die je leert ook op jezelf toepassen. Misschien zit je wel in de knoop, dan is het wel aan te raden om gebruik te maken van zelfhulp. Het grappige is dat het dan ook echt zelfhulp is. De term zelfhulp wordt in onze maatschappij namelijk vaak op een verkeerde manier gebruikt. Je krijgt namelijk hulp van iemand anders, maar toch noemen we het zelfhulp. De reden hiervoor is mij niet helemaal bekend, misschien omdat het geen officiële erkende hulp is bij een psychiatrische instelling. Als je NLP zelf aanleert, en tegelijkertijd ook nog eens jezelf daarmee kunt helpen, dan kun je je zelf natuurlijk spekkoper noemen.

 

Altijd bijleren

 

Het voordeel is dat het zeer uitdagend is en er steeds meer nieuwe kennis vrij komt als het gaat om NLP. Dit maakt het dan ook uitdagend, want je kunt steeds weer meer bijleren. Dat maakt het dan ook zo’n mooi vak voor de gemiddelde beoefenaar ervan. Je kunt bijvoorbeeld ook weer NLP leren van andere coaches, dus ook daar kun je veel profijt van hebben. Een cursus kan qua geld overigens variëren. Je hebt hele dure cursussen, maar ook meer goedkope cursussen waar je gebruik van kunt maken.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *